Colaboreaza cu noi!

LEVEL UP YOUR SOCIAL MEDIA GAME

Level up your social media game.

INSTAGRAM

Făcând o analiză asupra prezenței restaurantului în mediul online, am constatat faptul că v-am putea fi de mare ajutor în cazul unei reîmprospătări la nivelul rețelelor de socializare. 

Industria marketingului digital este într-o continuă schimbare, iar noi încercăm să ne menținem la curent cu cele mai noi tendințe de pe piața serviciilor de promovare. Ne dorim rezultate sigure și pe termen lung, anticipate de conținut atractiv și de calitate.

FEED MODERN ȘI EXPRESIV

Vom pune accent pe calitatea postărilor media de orice fel, pentru promovarea cât mai profesională a brand-ului și poveștii din spatele restaurantului. 

Considerăm necesară o reîmprospătare a prezenței în mediul online prin postarea în mod frecvent a materialelor media interactive și plăcute din punct de vedere vizual. 

Împreună vom dezvolta o comunitate frumoasă, puternică și iubitoare de mâncare fresh și sănătoasă!

social media

comunicare și interacțiune

Story-uri

Ne vom asigura de faptul că în fiecare zi vor fi postate story-uri interactive și creative cu conținut de calitate.

Materiale media

Materialele media vor beneficia de cea mai bună calitate și grafică pentru o promovare cât mai eficientă a brand-ului restaurantului The Crunchery.

PR în online

Din dorința de a vă ușura munca, suntem dispuși să oferim servicii de PR în mediul online. Vom prelua rezervările făcute de clienți și le vom redirecționa către dumneavoastră.

Audiența

Unul dintre cele mai importante lucruri atunci când vine vorba de marketing digital este crearea unei relații strânse cu audiența. Astfel, noi ne vom asigura de fericirea clienților restaurantului prin like-uri, comentarii, mesaje private, distribuiri.

Clientii nostri cred in noi

Ce au de spus?

Să trecem la treabă!

LET's GET TO WORK